Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με μία από τις πιο αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες Courier που διαθέτει γραφεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ παράλληλα προσφέρει γρήγορη παράδοση.Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας καλέστε μας στο 6948223867.

Παράδοση προϊόντων 

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Για απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης θα είναι 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.
Το www.insiemejewellery.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης των παραδόσεων λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών, lock down και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.
Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας δοθεί ο αριθμός αποστολής. Μπορείτε να δείτε πού βρίσκετε το δέμα σας κάνοντας κλικ εδώ και συμπληρώνοντας τον αριθμό. Θα βρείτε τον αριθμό αποστολής στο email που σας ενημερώνει για την επιτυχή αποστολή της παραγγελίας σας, καθώς επίσης και στο e-shop μας, στον λογαριασμό σας, κάνοντας κλικ στην παραγγελία σας, εφόσον έχετε κάνει είσοδο – εγγραφή πρωτίστως.

Έξοδα Αποστολής 

Α. Παραγγελίες από Ελλάδα

Για αγορές αξίας άνω των 50,00 €, η INSIEME Jewellery σας προσφέρει τα έξοδα αποστολής. Για αγορές μικρότερης αξίας, η χρέωση της αποστολής ανέρχεται στα 5,00 €.

Β. Παραγγελίες από χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Για αγορές αξίας άνω των 500,00 €, η INSIEME Jewellery σας προσφέρει τα έξοδα αποστολής. Για αγορές μικρότερης αξίας, η χρέωση της αποστολής ανέρχεται στα 20,00 €.

Γ. Παραγγελίες από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Για αγορές αξίας άνω των 500,00 €, η INSIEME Jewellery σας προσφέρει τα έξοδα αποστολής. Για αγορές μικρότερης αξίας, η χρέωση της αποστολής ανέρχεται στα 35,00 €.

ΦΟΡΟΙ

Η τελική τιμή περιλαμβάνει τους φόρους, ωστόσο το κατάστημα μας δεν ευθύνεται για τυχόν τελωνειακές χρεώσεις η δασμούς που ενδέχεται να επιβληθούν από την εκάστοτε χωρά εκτός ΕΕ.

Η χρέωση υπολογίζεται διαφορετικά για κάθε χώρα, σύμφωνα με τους φόρους που εφαρμόζονται στα τελωνεία της.

Τρόποι Πληρωμής

1. Με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (ανεξαρτήτου τράπεζας), μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας μας.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με ασφάλεια μεταξύ του Αγοραστή και κατόχου της κάρτας με την XXX  η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό του www.insiemejewellery.gr  .
Το www.insiemejewellery.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας .
Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της κάρτας το www.insiemejewellery.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

2.Με Αντικαταβολή
Επιλέγοντας να πληρώσετε της παραγγελία σας στον Courier κατά την παράδοσή της δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.
Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας.
Ως μέγιστο ποσό αντικαταβολής είναι τα 100 ευρώ.

3.Με Τραπεζική Κατάθεση
Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής, έχετε την δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε τραπεζικό λογαριασμό.
Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας.
Για την επιβεβαίωση της κατάθεσης, στείλτε μας με e-mail στο [email protected]  το αποδεικτικό της κατάθεσης ώστε να προχωρήσουμε με την αποστολή της παραγγελίας σας.
Τα έξοδα των τραπεζικών καταθέσεων επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ALPHA BANK
Δικαιούχος ΡΙΖΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
IBAN GR6701402940294002002009578
Αριθμός Λογαριασμού 294002002009578

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος ΡΙΖΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
IBAN GR84 0171 5900 0065 9014 7787 441
Αριθμός Λογαριασμού 6590147787441